Kredinor til stede på Arendalsuka for første gang

Fra bølle til bestevenn – inkassobransjen i endring.

Debatt: Torsdag 18. august kl. 12.00, på MS Brim, ved Tyholmen hotell
Her er link til streaming av sendingen.

Vi har tatt innover oss at inkassobransjen er i endring, og krever en tydeligere kundeorientering samtidig som samfunnet rundt krever mer sosialt ansvar.  Hva skal til for at bransjen tar en annen retning og tenker kundens beste, og unngår å legge sten til byrden for folk med betalingsproblemer – samtidig som kundene skal gjøre opp for seg?

Dette blir tema under debatten Kredinor inviterer til 18. august kl. 12.00 om bord på MS Brim, som ligger til kai rett ved Tyholmen hotell. Vi utfordrer både finansnæringen ved Idar Kreutzer og to finanspolitikere på Stortinget: Frode Jacobsen, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, og Mahmoud Farahmand, stortingsrepresentant i Høyre

I tillegg vil vi ta for oss en utfordrende høst i norsk økonomi. Harald Magnus Andreassen fra SpareBank1 Markets redegjør for hva som venter norske husholdninger, og vi spør hvilken rolle inkassobransjen skal ha når nordmenn går tøffere tider i møte. Vi har med oss namsfogd, Anita Andrå Andersen i Agder politidistrikt og vår egen administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen til å diskutere dette.

Debatten ledes av Hallgeir Kvadsheim.

Det blir enkel servering.

Mer om arrangementet i programmet til Arendalsuka.

Adm. direktør i Kredinor, Klaus-Anders Nysteen, vil fortelle mer om hvordan Kredinor ønsker å bidra til å endre inkassobransjen.

Når hvermannsen kunne vært på Luksusfellen

Panelsamtale: Tirsdag 16. august kl. 12.30 på RS Storebrand, Pollen i Arendal

Vi vil rette oppmerksomheten rundt et annet spennende arrangement i regi av Storebrand, med tema Når hvermannsen kunne vært på Luksusfellen, tirsdag 16. august kl. 12.30-13.00 som ledes av Cecilie Tvetenstrand, Forbrukerøkonom og programleder i Luksusfellen, fra Storebrand. I tillegg deltar også Lene Drange og Hallgeir Kvadsheim som begge er programledere i Luksusfellen. Sist, men ikke minst vil vår administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor delta med inkassoperspektivet i samtalen.

Sendingen ledes av Cecilie Tvetenstrand.

Mer om arrangementet i programmet til Arendalsuka.

Her er link til den streamede sendingen.

Det er om lag 1700 arrangement og 200 stands under Arendalsuka. Dette er blitt en stor møteplass.

Arendalsuka som møteplass

Arendalsuka er blitt en august-begivenhet med enormt omfang, og foregår hele uken fra 15. til 19. august 2022. Her blir det om lag 1700 arrangementer og 200 stands for folk fra næringsliv, politikk, organisasjonsliv og samfunn. Arendalsuka vil også være godt dekket gjennom næringslivsmedier og andre som er til stede for å dokumentere og rapportere fra noe av det som skjer.