Betal nå – enklere å betale inkassogjelden hos Kredinor

Enkel betalingsløsning

Som første inkassoselskap har Kredinor lansert Betal nå. Betal nå er en betalingsløsning hvor kunden kan betale inkassogjelden sin der og da. Helt fri for innlogging og kan benyttes fra mobil, nettbrett eller PC. Betalingsløsningen tilfredsstiller alle krav til sikkerhet rundt betaling av gjeld.

– Vi tror Betal nå vil bidra til at flere betaler raskere, sier Barbro Hagen som er direktør for Utvikling, Salg og Marked i Kredinor. Mange av kundene faller av når de må logge seg inn for å betale. Dessuten tar det for lang tid. Ved å tilby denne betalingsløsningen uten innlogging gjør vi det enklere for alle, sier Barbro.

Les mer om Kundeservice i Kredinor. 

Stort volum inkassosaker

Kredinor mottar 1,6 millioner saker på total 10,7 milliarder kroner til inkasso hvert år. Disse betales i hovedsak via kundens egen nettbank eller på innloggede sier på kredinor.no. – Med Betal nå har disse en ny og enklere kanal for betaling. Vi har også et økende antall kunder som vil motta SMS og e-post fra oss. De kan i prinsippet nå bare klikke på linken fra oss og så er betalingen raskt unnagjort, forteller Barbro.

Innovasjon innenfor betalingsområdet  raskere betaling

– Vår ambisjon er å ligge i front med enklere og lett tilgjengelige betalingsløsninger for våre oppdragsgivere og deres kunder. I desember lanserte vi Vipps faktura for fakturaservice. Nå tar vi enda et viktigere skritt i retning av å tilby stadig mer fleksible og kundevennlige betalingsmåter. For våre oppdragsgivere betyr dette mindre arbeid med betalingsoppfølging, raskere tilbakebetalinger – og dermed økt lønnsomhet, avslutter Barbro.

Betalingsløsningen Betal nå er utviklet i samarbeid med det svenske selskapet Bambora, som er en ledende leverandør av nye og innovative betalingstjenester. Les mer om Bambora på www.bambora.com

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Du hører fra oss i løpet av kort tid.

    Mobil  

    Epost   blikunde@kredinor.no