Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.
Vi ser for tiden en økt mengde svindel-SMS. Har du fått en SMS som oppfordrer deg til å logge inn, sjekk at lenken viser til kredinor.no. Finner du ingen saker her på Min side, kan SMSen du har mottatt være falsk.

Skyløsningen Microsoft Azure gjør Kredinor mer tilgjengelig

Skybasert portal med oppdatering i sanntid

Microsoft Azure er en skybasert portal som gir brukere tilgang til tjenester og ressurser for betalingsoppfølging. Med innføringen av Microsoft Azure blir Kredinors tjenestetilbud samlet i et moderne grensesnitt, hvor kommunikasjon skjer løpende og i sanntid. Målet er å gjøre tjenestene raskere og mer tilgjengelige – da de er åpne døgnet rundt. Det bidrar til mindre arbeid for Kredinors oppdragsgivere og raskere betaling av krav fra sluttkunden.

Mindre manuelt arbeid

Skyløsningen gjør det enklere for Kredinor å opprette en ny oppdragsgiver i systemet, eller ta i bruk ny funksjonalitet. Når disse er i drift, er det mindre behov for manuell administrasjon fordi all dokumentasjon automatisk blir opprettet i systemet. Det både forenkler arbeidet og gir en raskere oppstart for hver ny tjeneste oppdragsgivere ønsker å bruke.

Fordeler med Microsoft Azure for oppdragsgivere og sluttkunder:

  • Kredinors tjenester innenfor fakturering og inkasso blir lettere tilgjengelige
  • Et trygt / sikkert integrasjonspunktet – ivaretar personvern
  • Tilgang til raskere svar på spørsmål
  • Enklere tilgjengelighet til Kredinors programmer
  • Skaleres etter behov, størrelse og nåsituasjon – og sikrer videre vekst

Skyløsning som byr på muligheter

Magnus Kolve er prosess- og leveranseansvarlig i Kredinor-Microsoft Azure er Kredinors hyllevare innenfor fakturaservice og enkelte inkassotjenester. Løsningen gjør at oppdragsgivere kan koble sin kundeløsning opp mot Kredinors inkassosystem. På den måten kan f.eks. oppdragsgivers chatløsning hente enkel informasjon fra Kredinor, slik at sluttkunden både kan få status på sin egen sak og betale faktura umiddelbart gjennom løsningen Betal nå. Det vil skape en positiv opplevelse og gjøre kommunikasjon og betaling mer effektiv mellom både Kredinor, oppdragsgiver og sluttkunde, sier forretningsutvikler Magnus Kolve i Kredinor.

Skyløsning fra Microsoft Azure har tre klare fordeler:

  1. Raskere tjenesteleveranse og uendelig skalerbart
  2. Alltid tilgjengelig, ingen nedetid
  3. Øker utviklingstakt og kutter ned tiden fra idé til leveranse

Vil du vite mer om våre tjenester innenfor betalingsoppfølging og inkasso?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn). Vi tar kontakt i løpet av kort tid for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  • Personvern i Kredinor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.