Kredinor Danmark offiselt åpnet – ønsker oss kunder i hele Norden

I disse dager er det ekstra deilig å være Kredinor i Danmark. Vi har nå fått med oss femti entusiastiske kolleger fra det veletablerte danske inkassoselskapet Købmandstandens Inkasso Service (KIS) inn under felles navn og logo. Kredinor i Danmark vil ha en viktig rolle i å levere til oppdragsgivere som ønsker felles nordiske inkassoløsninger.

Kredinor har klare ambisjoner og ønsker blant annet å tilby eksisterende kunder nordiske inkassoløsninger med ett kontaktpunkt. Målsettingen er å gjøre det enkelt og kostnadseffektivt å være kunde i Kredinor. Selskapet har felles merkevare og visuelt uttrykk som kan sees på Kredinor.no og Kredinor.dk sine nettsider.  På bildet ser vi administrerende direktør Tor Berntsen i Kredinor og direktør Jørgen Renè Byrholdt som er leder for Kredinor i Danmark.

Direktør Jørgen Renè Byrholt i Kredinor Danmark ser svært positivt på å bli en del av Kredinor og den nordiske satsingen:

–Vi vil gi den samme service kundene er vant til i Norge. Vi har allerede et mangeårig samarbeide med store, danske oppdragsgivere som etterspør hjelp til inkasso i resten av Norden. De stiller stadig større krav til at vi skal bidra til å optimalisere driften. Det vil vi få fornyet styrke til nå. Samtidig vil vi ikke glemme våre mange tusen små bedriftskunder, som fortsatt skal oppleve vår personlige oppfølging og oppmerksomhet rundt deres krav.  

Felles historie og kjerne

Tidligere i år kjøpte Kredinor Købmandstandens Inkasso Service (KIS). KIS startet i Ballerup i 1870. Etter 147 år er de fortsatt et solid inkassoselskap med en stor kundeportefølje. Kredinor startet så tidlig som i 1905, og er i dag det største inkassoselskapet i Norge målt i antall saker. KIS tar med seg en solid inkassofaglig foranking i det danske markedet og en velfungerende organisasjon inn i Kredinor, som ledes av direktør Jørgen Renè Byrholt.

Administrerende direktør Tor Berntsen forteller følgende om veien til Kredinor i Danmark:

– En bedre kandidat enn Købmandstanden kunne vi ikke finne noe sted i Danmark. Kjøpet kom i stand fordi vi gjennom mange år har lært selskapet å kjenne som seriøst, med et godt omdømme og mange dyktige og dedikerte medarbeidere. Historie, kultur, innovasjonsevne og ambisjoner var det vi søkte ut over det inkassofaglige, og det fant vi i fullt monn hos Kredinor  i Ballerup.

Ledende innenfor inkasso i Norden

Med lang og omfattende erfaring fra inkasso i dårlige økonomiske tider – og gode skal Kredinor rendyrke kjernevirksomheten i Norden. Samtidig utvikler vi spesialtilbud basert på kundebehov innenfor alt fra betalingsløsninger, kundeservice og juridiske tjenester til analyser, robotisering og andre teknologiske løsninger. Over tid skal Kredinor bli et ledende Nordisk inkassoselskap med kundetilbud innenfor fakturering, inkasso og porteføljekjøp.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

    Ta gjerne kontakt!

    Blid jente osm snakker i telefon og leser fra ark. Bilde

    Snakk direkte med en av våre selgere

    Mobil   22473430

    Epost   bedrift@kredinor.no