Aktuelt

Ny skyløsning gjør Kredinor mer tilgjengelig

Microsoft Azure er en skybasert portal som gir våre oppdragsgivere og sluttkunden bedre tilgang til tjenester og ressurser i hele betalingsprosessen, fra faktura til til betaling. Magnus Kolve er forretningsutvikler i Kredinor har hatt ansvar implementering av løsningen.

Kredinor ser frem til ny inkassolov

Ny inkassolov er på vei, og som mange andre aktører har Kredinor i lang tid etterspurt en ny inkassolov. Juridisk direktør Børre Sig. Bratsberg er med i Virke inkasso lovutvalg, og bidrar aktivt til økt kunnskap overfor arbeidsgruppens medlemmer og myndighetene.

Inkassosatser og gebyrer 2020

Inkassosatser og gebyrer for 2020 er nå klare. Rettsgebyret, forsinkelsesrentesatsen og forsinkelsesgebyret øker, men inkassosalærene forblir uendret.

Forsinkelsesrente og standardkompensasjon fra 1. januar 2020

Finansdepartementet har i forskrift fastsatt forsinkelsesrenten for første halvår 2020 til 9,5 prosent p.a. Samtidig har Finansdepartementet fastsatt standardkompensasjon for inndrivelseskostnader til 400 kroner.

Barbro Hagen er direktør for IT og utvikling i Kredinor

Kredinors digitale revolusjon i KredinorNytt

De siste årene har Kredinor satset stort på digitalisering, og det nyeste er gode og enkle løsninger for å sende og betale fakturaer, i tillegg til en rekke bedre løsninger for sluttkunden. Barbro Hagen leder området som har ansvar for dette arbeidet i Kredinor. Her forteller hun mer.

Kunden betaler for parkeringen på den måten som passer best - i automat, gjennom app eller ved å be om faktura

Nyhet! Kredittforsikring fra Euler Hermes

Kredinor styrker sitt kundetilbud gjennom kredittforsikringsproduktet "Simplicity" fra Euler Hermes som tilbys kunder og oppdragsgivere. De som benytter "Simplicity" vil få en økt sikkerhet for oppgjør i tilfeller hvor kundene ikke betaler fakturert beløp.

Kredinor fagforum – inkassobransjens nyeste møteplass!

Kredinor Fagforum er vårt nye seminarkonsept med spennende tema - i tillegg til inkassofaglig påfyll. Vi topper laget med fremragende fagpersoner innenfor makroøkonomi, etikk, retorikk, omstillingsprosesser og business samt bransjespesialister innenfor alle våre ulike virksomhetsområder. Fordi flere perspektiver er viktige innenfor vårt virksomhetsområde.

Gasellebedriftene må huske å få pengene inn

Det kan være en fallgruve for gasellebedrifter hvis de ikke har gode rutiner knyttet til å få pengene inn, sier Ole Marius Thorstensen, direktør for inkassodrift i Kredinor. Det å kreve inn pengene bør prioriteres like høyt som å selge produkter og tjenester.

Uttalelse ved Ingjerd Thurmer i Kredinor

God kundebehandling er fortsatt viktigst innen inkasso

God kundebehandling er blant de topp fem viktigste kriteriene ved valg av inkassoselskap, sier Kredinors oppdragsgivere i en kundeundersøkelse. Kundene vil også anbefale Kredinor til andre kolleger.