Aktuelt

Nesten en milliard tapt – mye kunne vært reddet med kredittforsikring

Vi er inne i en krevende tid for norsk næringsliv og skal strekke oss langt for å finne gode løsninger for våre oppdragsgivere og deres kunder. Innenfor små- og mellomstore bedrifter anbefaler vi alle som driver med handel om å tegne en kredittforsikring.

En velfungerende organisasjon også med hjemmekontor

Vi er stolte over å ha levert kundetilpasset betalingsoppfølging og høye løsningsgrader med om lag 95% av våre ansatte på hjemmekontor denne uken.

Illustrasjonsbilde av adm. direktør Tor Berntsen i Kredinor

Vi vil strekke oss langt

Som partner på betalingsoppfølging og inkasso må vi forholde oss til at krisen vi er opp i påvirker næringslivets og privatpersoners økonomi på en voldsom måte. I tiden som kommer vil vi strekke oss langt for å hjelpe sluttkunden med løsninger som er til å leve med.

Kredinor med forebyggende tiltak mot koronaviruset

Det er ikke meldt om smittede eller syke av koronaviruset i Kredinor, men selskapet velger likevel å innføre forebyggende tiltak for å redusere risikoen for at ansatte, kunder eller andre smittes.

Ny styreleder i Virke inkasso fra Kredinor

Virke inkasso har valgt administrerende direktør Tor Berntsen i Kredinor til ny styreleder. Inkassobransjens interesseorganisasjonen vil med det ha en svært kompetent styreleder til det viktige arbeidet med blant annet ny inkassolov.

Enda enklere å betale inkassogjelden – inkassobrev sendes via eFaktura og Vipps til nettbanken

Digitaliseringen innenfor inkassobransjen gjør nå et kvantesprang når inkassobrev nå kan sendes som eFaktura direkte til kundenes nettbank, med ferdig utfylt betalingsinformasjon.

Kredinor leder an utviklingen i energimarkedet

Kredinor er markedsleder innenfor energimarkedet, og satser stort på utvikle løsninger som gjør det enklere for sluttkunden å betale – og bedre for dem som ikke betaler og risikerer å få strømmen stengt.

Notodden Energi Nett AS – mer enn 20 år hos Kredinor

Notodden Energi Nett AS er en kunde av Kredinor som startet i det små for 20 år siden og har gått hele veien fra manuelle til automatiserte systemer med stort hell, mye takket være Heidi Hagen Stensrud i Kredinor.

Mørenett effektiviserer med digitale løsninger

For å fokusere på kjerneområdene sine har Mørenett tatt i bruk mange av Kredinors løsninger til innfordring av strømkrav. Mørenett var en av de første kundene til Kredinor som tok i bruk Stengeadministrasjon.