Aktuelt

Forsinkelsesrente og standardkompensasjon fra 1. juli 2019

Finansdepartementet har i forskrift fastsatt forsinkelsesrenten for annet halvår 2019. Rentesatsen er satt til 9,25 prosent. Standardkompensasjon for inndrivelseskostnader vil være 390 kroner.

Travel sommer – også for chatroboten Nora

Sommer og ferietid til tross - i Kredinor er det stor aktivitet med nesten to tusen samtaler daglig inn til vårt kundesenter og mange henvendelser til chatroboten Nora på kredinor.no. Lurer du på hva de spør henne om? Svaret er ganske likt det alle andre spør oss om.

Kunden betaler for parkeringen på den måten som passer best - i automat, gjennom app eller ved å be om faktura

Stadig flere betaler inkassogjelden med mobilen

Bruken av mobil og betalingsløsningen Betal nå med Vipps eller kort økte betydelig i juni, som er årets beste betalingsmåned innenfor inkasso. - Vi jobber kontinuerlig med løsninger som gjør det enklere for sluttkunden å betale, sier Audun Rønningen Danielsen, kommersiell direktør i Kredinor.

Partnersamarbeid med inkubatorselskapet The Factory

Gjennom partneravtalen med inkubatorselskapet The Factory blir Kredinor tettere på gründermiljøer som utvikler morgendagens finansielle løsninger, også innenfor inkasso. De som har signert avtalen er fra venstre Andreas Komnæs fra Kredinor, Ingar S Bentsen og Hans Christian Bjørne fra TheFactory.

Uttalelse ved Ingjerd Thurmer i Kredinor

Feriepenger går til inkassogjeld

Juni er blitt en stor betalingsmåned for inkassosaker. Kredinor mottok mer enn 560 millioner kroner i juni 2018, en økning på 18% sammenlignet med snittet per måned ellers i året. Innbetalingene kom fra 85000 personer til nedbetaling og avslutning av 123000 inkassosaker hos Kredinor.

Kredinor SA deler utbytte for 2018

Etter et godt år i 2018 deles noe av overskuddet i utbytte til våre aktive eiere som er kunder og oppdragsgivere av Kredinor SA. Vi deler utbytte for andre gang i år, og denne medlemsfordelen er et fint pluss på bunnlinja for våre oppdragsgivere.

Årsrapport 2018 – et godt år for Kredinor

Kredinor la nylig fram sin Årsrapport 2018, med tall som bekrefter at selskapet har en sunn og stabil drift. Nyutnevnt styreleder Sverre Gjessing konstaterer at Kredinor leverer solid på alle punkter, og ser frem til å jobbe med styret, ledelsen og resten av Kredinor for å sikre en best mulig posisjon mot fremtiden.

Høy betalingsevne – økende antall saker og inkassogjeld

Analysesjef Magnus Solstad i Kredinor forteller at det er en moderat økning både i antall inkassosaker og inkassogjeld i Norge, men at det er en like høy betalingsevne som tidligere. Kredior har mottatt 26 % flere inkassosaker så langt i år, men færre saker sendes rettslig enn til samme tid ifjor.

Barbro Hagen er direktør for IT og utvikling i Kredinor

Kredinor moderniserer – flytter til nye driftsplattformer

Førstkommende helg 26.-28. april 2019 flyttes alt av IT infrastruktur og systemer over på nye og moderne driftsplattformer hos vår nye driftsleverandør Visolit. Kredinor blir dessverre utilgjeng hele helgen frem 29. april kl. 08.00.