Aktuelt

Mann som symbol på dem som betaler sin ansvarsforsikring

Trafikkforsikringsgebyr – en suksesshistorie

I løpet av et drøyt år har Trafikkforsikringsforeningen (TFF) lyktes i å redusere antall kjøretøy uten gyldig ansvarsforsikring fra 111.606 til 35.592 uforsikrede kjøretøy, blant annet ved hjelp av tjenester fra Kredinor.

BankID-tyveri er et økende problem i Norge

Svindel i forbindelse med BankID-tyverier er et økende problem, og foregår like gjerne i nære som i perifere relasjoner. Hvordan kan du sikre deg?

Inkassosatser og gebyrer 2019

Inkassosalærene endres ikke, men rettsgebyret øker med kr 20,-, til kr 1150,- og forsinkelsesrenten øker med 0,25% til 8,75% i første halvår 2019.

God jul fra oss i Kredinor – og KredinorNytt

I den nyeste utgaven av kundemagasinet KredinorNytt har vi tatt med noen gode kundehistorier, prognosen for inkassotallene i 2018, en artikkel om BankID - pluss andre små - og store saker. God lesning og god jul!

Også bagatellmessige fordringer skal betales

Bør inkassokostnadene bli så små at det oppfordres til forsinket betaling? Og betalingsmoral, er det noe samfunnet bør se gjennom fingrene med?

Her gjengis et debattinnlegg fra administrerende direktør Tor Berntsen i Kredinor.

Juridiske verktøy for å illustrere forholdsmessighetsprinsippet

Om forholdsmessighet i innfordringsprosessen

Kredinor SA jobber for sunne økonomiske forhold i næringslivet. Det innebærer oppfølging av alle kravstyper på vegne av våre oppdragsgivere. Her forklarer vi litt rundt forholdsmessighet og små krav.

Mann med mørkt hår snakker i mobiltelefonen ute på gaten

Hvordan unngå at en faktura øker fra kr 200,-, til kr 4000,-?

Hvordan kan det skje at en faktura øker fra kr 200,- til 4000,- hvis du ikke betaler? Vi forteller hvorfor - og hva du bør gjøre for å unngå dette. Vi gir også noen tips til hva du kan gjøre hvis økonomien er utfordrende, for å unngå inkasso.

Proffseminaret 2018

I mer enn 30 år har Proffseminaret vært den viktigste arenaen for faglig oppdatering innenfor inkassofaget, kombinert med inspirerende og tidsaktuelle innlegg. Nå er 2018 historie og vi er i full gang med planleggingen av Proffseminaret 20.-21. november 2019.

Thomas Morel har tatt unike skøytebilder av Sverre Lunde Pedersen som nå presenteres

Når tusendelene teller – perfeksjonister på isen skaper fotomagi

Som stolt hovedsponsor av skøyteløper Sverre Lunde Pedersen har vi gleden av å vise unike bilder som er tatt av den anerkjente stjernefotografen Thomas Morel, for Kredinor. Begge er i verdenstoppen innenfor sine områder.