Travel sommer – også for chatroboten Nora

Sommer og ferie til tross, i Kredinor er det full aktivitet. Det er om sommeren de fleste betaler inkassosakene og gjør opp inkassogjelden sin. Samtidig skal vi avvikle ferie. Heldigvis er vi mange på jobb, deriblant chatroboten Nora.

Nora tar aldri ferie. Hun svarer på spørsmål – hele døgnet. De fleste sender spørsmål fra mobiltelefonen sin. For den som lurer – hva er det folk spør om? Ja, det er faktisk stort sett det samme som de som ringer oss – om brev de har fått fra oss. Og når får hun flest spørsmål? Svaret på det er også likt med de som ringer oss – størsteparten av spørsmålene kommer på dagen, mellom klokken ni og ett.

Vanlige spørsmål til chatroboten Nora
1. Kan jeg få kopi av faktura?
2. Jeg har betalt
3. Hvor finner jeg saksnummer?
4. Hvor mye skylder jeg?
5. Hva er status på saken min?

Svaret på de fleste av spørsmålene finnes inne på Min side, kun noen klikk videre for den som spør. Og Nora henviser dem dit. Det er et godt nok svar for de aller fleste.

Hva skiller en robot fra et menneske?
Den største forskjellen er at Nora ikke kan svare på personsensitive spørsmål, men henviser dem videre til Min side. I åpningstiden kan Nora også overføre samtalen til en av våre rådgivere. Svarene Nora gir er hentet fra tidligere spørsmål og programmert av våre kolleger i robot-teamet. De har laget svar ut fra uttallige måter å stille et spørsmål på. Det gjør at svarene ligger tett på hvordan et menneske på kundeservice svarer.

Når spørsmålene gir «krøll» på svarene
Kredinor har god erfaring med Nora, og ser at de svarene hun gir bidrar til at flere er inne på Min side for å finne svar på det de lurer på. Det gjør at de slipper å ringe oss, men finner svaret der og da. Noen ganger skaper imidlertid spørsmålene litt krøll. Det er gjerne spørsmål hun ikke her programmert for å svare på.

Chat: Takk for ingenting. Svar fra Nora: Bare hyggelig! Ha en fin dag!

Vi ønsker fortsatt god sommer med filmen om menneskene og robotene i Kredinor.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Fyll inn informasjonen i feltene nedenfor (org.nr og adresse legges automatisk inn), og vi vil i løpet av kort tid ta kontakt for en uforpliktende samtale. *Alle felter må være utfylt.

  Kontaktinfo

  Telefon   21609200

  Åpningstider på telefon

  Mandag - Fredag kl. 08:00 - 21:00
  Lørdag kl. 10:00 - 15:00
  Søndag stengt

  Epost   kundeservice@kredinor.no